WOIMA

WOIMA-Säätiö

Esittely

WOIMA-säätiön tarkoituksena on vaalia ja edistää suomalaisen arvopääoman rikkautta, perinteitä, kulttuuria ja luovuutta yhteiskunnassa, organisaatioissa ja yksilöissä. WOIMA-säätiö tukee suomalaisen luontoyhteyden uudelleenlöytämistä. Näin WOIMA haluaa vahvistaa yhteiskunnallista keskustelua suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden haasteista tukemalla luovuutta, designia ja kulttuuriosaamista; edistämällä ymmärrystä elinympäristön laatuun vaikuttavista tekijöistä ja sitä kautta edistämällä luovaa suomalaista yrittäjyyttä.

Arvopääoma

WOIMA-säätiön toiminta rakentuu vahvalle arvopohjalle. Arvopääoma tiivistyy kolmeen ikiaikaiseen käsitteeseen – luovuuteen, ihmisyyteen ja aitouteen.

  • Luovuus on luonnosta ja keskinäisestä vuorovaikutuksesta nousevaa inspiraatiota, joka räjäyttää tajunnan.
  • Ihmisyys tarkoittaa ihmisen syvempää yhteyttä itseensä ja toisiin ihmisiin - ihmisen uudelleensyntymistä taideteoksena.
  • Aitous merkitsee laadukkaita materiaaleja, perinteiden kunnioitusta, todellista vuorovaikutusta sekä ihmisen itsensä, toisen ihmisen ja luonnon kohtaamista.

Hallitus

Markku Wilenius, hallituksen puheenjohtaja.


Janne-Valtteri Nisula, hallituksen jäsen ja varapuheenjohtaja.


Christopher Evatt, hallituksen jäsen.


Klaus Salomaa, hallituksen jäsen.

Lahjoittajat

Säätiön toimintaa ovat tukeneet mm.

Seppo Sairanen
Markku Wilenius

Klaus Salomaa

Olemme kiitollisia myös niille lukuisille yksityishenkilöille jotka ovat osallistuneet WOIMA-talkoisiin henkisen pääoman, ajan käyttämisen tai vaikkapa arkisten hyödykkeiden muodossa - ilman teitä emme olisi tässä!

Lahjoita

Jos asiamme tuntuu tärkeältä ja olet kiinnostunut WOIMA-säätiön toiminnan tukemisesta, ota yhteyttä woima@woimasaatio.fi